lördag 8 november 2014

Två bilder som beskriver min situation...



Lördag

På matchen idag så ledde vi under första perioden, men tyvärr så kom dom om oss sen och det blev en förlust på 5-2. Verkligen synd för det kändes som att vi hade överläge i början men sen fick vi lite otur. Bara att tagga om!
Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra eller vad som händer. Brukar ju oftast alltid ha nånting att åka på/göra. Skulle däremot kunna åka till Uppsala och möta två klasskompisar men det är jag alldeles för seg för. Var iväg på bio igår kväll i alla fall så det har inte varit en helt död helg :)
Funderar på att bara ta det lugnt och lägga mig i tid för att åka på hälsomässan i Stockholm imorgonbitti med några istället. Finns ju jättemånga personer och företag jag vill hälsa på där! Bland annat Paulo Roberto, sköldkörtelföreningen=(möjlighet att få träffa personer med samma sjukdom som mig), Fred Perry, bodyaction osv. Men vi får se! Det är ju farsdag också så blir det inte Stockholm så blir det istället mat på resturang med far min! :D

fredag 7 november 2014

Innebandyn slår fotbollen.

 
Jag är SÅ glad över att jag inte hoppade av innebandyn förut! Jag tog ju ett långt uppehåll tidigare under hösten på ett par månader och jag funderade faktiskt starkt på att hoppa av eftersom att jag inte alls mådde nå bra. Jag trodde inte att jag skulle platsa i laget längre och det kändes bara onödigt att fortsätta. Det kändes inte bra helt enkelt. Men nu känns det bättre än någonsin och vi har sån grym gemenskap i laget!! Vi peppar varann och har det galet roligt tillsammans! Jag tror nästan att innebandyn håller på att bli roligare än när jag spelade fotboll i 8 år förut.

Jag är lite halvt nervös inför matchen imorgon alltså haha.. Brukar inte vara det men det här är ju min första hemmamatch pga uppehållet tidigare, så jag har bara varit med på bortamatch än så länge.
Jag kommer byta min spelarposition till forward istället för center som jag har spelat hittills. Center passar mig utmärkt då man får springa mycket, men jag känner mig ändå säkrast/tryggast som forward och tycker det är en roligare position som passar mig bättre :)
KOM OCH HEJA PÅ OSS IMORGON!

torsdag 6 november 2014

Första snön

 
Lyckan att hitta detta i brevlådan när man kommer hem alltså. En sak jag inte fattar är att jag har fått både det här paketet hemskickat  + fred perry byxorna direkt hem i brevlådan. Men det kostar ju egentligen över en hundring extra för att få paket hem i brevlådan och det har jag inte gjort eftersom att jag alltid väljer att hämta ut paket istället. Men när det gäller vissa saker i livet så har jag väldigt mycket tur har jag märkt. Inte bara det här med hemleveransen haha, men brukar ha tur när det gäller andra saker som har med ekonomi att göra och det ska man väl vara tacksam över! :)

Sen har väl ingen missat första snön som har kommit här hemma? Får väl se när första vurpan kommer... Det jag ser fram emot mest i vinter är såklart all is och snö man kan åka och sladda på, och sen all skid och snowboardåkning, OCH stjärtlappsåkning! Haha närå. Eller jo.

onsdag 5 november 2014

Praktik på canceravdelning

Har varit en helt vanlig dag idag. Våra praktikplatser är helt säkra nu och jag kommer att få vara på onkologen! Jag valde/önskade i första hand cityakuten och sen barn och ungdoms akuten eftersom att det verkar vara ett otroligt intressant och roligt jobb, men det fanns bara plats för två elever där så jag fick det här som jag valde i tredje hand i alla fall. :)

Annars idag så har vi ätit äcklig pannkaka i matsalen och lyssnat på en tråkig föreläsning som gjorde att vi fick gå en längre skoldag än väntat. Försökte lyssna och visa respekt i början men sen när man inser att man ska titta på en Powerpoint och lyssna på oändligt prat i 90 minuter så hänger man tillslut inte med bara. Jag minns knappt vad dom prata om sen för jag satt och dagdrömde och halvsov. Tycker en föreläsning ska vara spännande, ha oväntade inslag och ha mera fart i sig för att man ska kunna fokusera liksom...
Sen var det bara hem och byta om för att direkt åka iväg till gymmet. Hann knappt äta mat, tog en banan på vägen bara. Illa.. Kändes som ett litet torrt inlägg det här men men...

tisdag 4 november 2014

Pinsamma kläder och galna busschafförer

Jag hade världens sämsta start och sämsta avslutet på min skoldag. Precis när jag skulle springa till bussen och tittar mig i spegeln så ser jag en tydlig vit fläck mitt på rumpan, men jag visste att jag aldrig skulle hinna byta byxor så jag gick iväg i mina svarta jeans med den vita fläcken helt enkelt. Men det finns ju värre saker, som till exempel när mina byxor gick sönder i skolan en gång, eller när en klänning gick sönder på en skolavslutning, DET var pinsamt ska jag säga er hahaha!

Väl i skolan satt jag mest och sov i bänken, har varit så galet trött idag men som tur är så var jag inte ensam om det. Sen när jag var hemma igen och skulle kliva av bussen så stänger busschaffören dörröppningen PRECIS när jag är i öppningen, så jag blev klämd eller snarare ''knuffad'' av dörren och flög ut åt sidan. Ja vad ska man säga... Det måste ha sett skapligt fult ut i alla fall och en gnutta roligt kanske, vad vet jag.
 Nu snart ska jag iväg på innebandyträning och jag har hällt i mig mängder med kaffe men det har inte hjälpt så mega mycket. Men jag kanske blir mera taggad väl där på träningen ;) Vi ska äntligen få en riktig tränare idag så det blir lite spännande!

måndag 3 november 2014

En helt vanlig måndag

Skolan har dragit igång igen och snart går vi ut på praktik på akademiska sjukhuset. Efter att jag kom hem från skolan så skulle jag spela in en video där jag gör en (skulle egentligen varit 2) utmaning. Jag trodde att jag skulle vara ensam hemma ett bra tag men det slutade med att Stefan kommer hem mitt i utmaningen som jag gjorde och så blev allting förstört, men det var lite kul ändå. Har ju hela klippet på datorn så får se om jag lägger upp det sen eller inte.. ;)

Under kvällen så har jag gymmat ett bra tag och jag körde bland annat marklyft, chins, bänkpress, benmaskin och mage. Ja det blev väldigt blandade muskelgrupper idag men jag ville bara köra igenom allting lite enkelt då jag haft mindre tid för styrketräning nu pga innebandyn. Funderar på att börja gymma på morgonen istället för på kvällen bara för att slippa allt folk på kvällen och sen för att hinna med det bättre! 
Har nyss gjort en beställning från gymgrossisten och nu ska jag mysa framför någon serie. Japp det var min dag det...

söndag 2 november 2014

600 spänn på hårprodukter

Hittade en ny butik inne på Gränby idag som hette Bellbox. Dom hade maaassor av olika hårprodukter och jag gick in dit bara för att jag skulle köpa en skumtoning som man använder i håret när man duschar emellanåt bara för att behålla färgen och nyanserna. Men det slutade med att jag blev runt 600 spänn fattigare haha! Jag och försäljaren började nämligen prata jättemycket och jag nämnde att jag var trött på shampoon och balsam ifrån vanliga butiker, utan jag förklarade att jag ville ha riktiga produkter som hårsalongerna använder så att håret blir livfullt utan trassel. Det som säljs billigt på ica och sånt gör bara mitt hår delar in sig i korvar eller hur man ska säga, svårt att förklara här i text ;)

Jag skulle köpa märket ''Palett'' från början som är helt utan parabener och sulfater och typ det bästa man kan få tag på. Men jag väntar med det märket någon månad tills jag fått lön igen då det är riktigt dyra grejer ... (Hur sjutton överlevde jag på bara studiebidraget förut!?) Så det fick bli ''Bed head'' istället. Inte lika bra som Palett och Goldwell märkena kanske men det är bra mycket bättre än dom billiga mataffärs produkterna om man säger så och säljaren tyckte dom här funkade utmärkt också.
Och jag har aldrig varit med om något shampoo eller balsam som luktar SÅ gott! Det doftar som godis! Kommer sitta och lukta på mitt hår 24/7 nu typ ;)
 
 Fick bli en enkel tröja från Bikbok också. Sen glömde jag kassen med alla hårgrejer och lite underkläder i provhytten där jag hade provat tröjan. Så typiskt mig... Men jag kom på det direkt efter att jag hade betalat, så jag gick tillbaka till provhytten och där inne fanns nu 2 tjejer i samma ålder som mig. Jag stod utanför och sa ''Ehh.. ursäkta mig'' och förklarade att jag glömt min kasse där. Dom gav mig mina grejer och var supertrevliga så det var ju tur det!