lördag 30 juni 2012

Springer som vinden!

Här uppe här solen kommit fram och jag och pappa körde en löparvända på stranden förut . Stranden är härligt lång här. Vi sprang 2 km dit och sen 2 km tillbaks. Plus vägen till stranden så de blev väl 5-6 km totalt! Men herregud vad jobbigt det är att springa i sand. Det blir verkligen det där lilla extra för fötterna + att jag har fått mera färg i ansiktet nu :D nog med träning. Nu ska jag äta mat och sen vet jag inte. Hörs då ;)


Dagens


Dagens vill ha: Värme och sol!
Dagens klädsel: mjukis & linne
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: Åt alla håll ;)
Dagens låt: Lilla snigel ofc!
Dagens planer: Springa i spåret, umgås med da family och sen hem till kära Harbo!
Dagens drog: kladdkaka
Dagens längtan: Alla sommarplaner som närmar sig
Dagens köp: Nothing.
Dagens humör: Seg och tråkig
Dagens frukost: 2 knäckebröd med skinkost & kalkon, 1 kiwi, en kladdkakebit och popcorn haha!
Dagens upptäckt: Gått upp nästan 1 kilo sen maj, bara positivt!



fredag 29 juni 2012

Onödigt inlägg

Tjena tjena :)
Jag har inte kunnat blogga så mycket här för jag har problem med Internet. Men jag kommer förmodligen hem imorgon så då blir det nya tag! Då kommer bilder och lite sånt från igår också :) intressant inlägg va? Ehm...

torsdag 28 juni 2012

Jag är så sjukt lycklig just nu . Jag kom in på Cultus men det är inte allt. Både jag och Evelina hamna i samma klass också!!  vilket flyt man har haha :D så nu taggar vi Cultus tillsammans!  känns så himla bra!  Allt är så bra igen på nått sätt. Saker som varit dåliga förut är äntligen bra igen AND IT FEELS SO GOOD!


onsdag 27 juni 2012

27 Juni

Tjolahopp tjolahej! Har nyss sprungit ett 5 kilometers backintervalls pass med pappa. Gick mycket bättre än förväntat och härligt jobbigt var det! Elljusspåret hemma är verkligen ingenting mot backarna här uppe. Det är verkligen upp & ner hela tiden. Flera meter långa backar dessutom!

Imorgon blir det furuvik med familjen. Marie fyller 40 år så vi ska fira det där borta. Har inte varit där sen barndommen. Jag verkligen älskade furuvik då, men nu så tänker man ba ''eeh, det är lugnt, jag behöver inget åkband till barnkarusellerna. Jag går till getterna istället'' ;) Nej men vi får se. Kanske kommer ta ett åkband för lillasyrrans skull så att hon inte behöver åka ensam. Jag hoppas att radiobilarna finns kvar så att det finns nått för mig också bara ;) haha...

Sen idag har jag varit i valbo köpcentrum också. Hittade ett par jeansshorts för 75 kr på rea :D Och ja, nu ska jag duscha och göra mig klar inför imorgon.

Hare gött :)


tisdag 26 juni 2012

Jag bara älskar åska och ösregn!  Det är så mysigt :D men nyss så slog blixten ner typ exakt utanför huset och en förskräckligt hög smäll hördes! Jag har aldrig varit med om nått sånt här åskväder på flera år!  Jag och syrran sitter och glor ut i fönstret och kramar om varandra istället för att kolla på top model som vi missar :/  ingen teckning ju!!  Damp. Aja , nu ska vi mysa vidare och käka nått. Kramis :)
Våran hund Alvin på bilden <3


måndag 25 juni 2012

Årsunda

Väskan är packad och nu åker jag hem till pappa i några dar uppe i Årsunda.  Längtar verkligen till att få träffa våran nya hund och sen träffa både lillsyrran, pappa och marie igen. Var flera veckor, kanske månader sen jag var där!?
Jag kommer hem på lördag eller söndag sen om inte senare.
Kommer uppdatera lite emellanåt om vad som händer dom dagarna :)

bildbrist ... jag för nästan exakt 1 år sen!



Jane

Internet har krånglat här hemma men nu verkar det funka igen.


Vår katt Jane har blivit svårt biten av förmodligen en stor hund eller varg så vi fick åka in akut med henne till en veterinär igårkväll.
Nej usch vad hemskt allt var'! Både jag och mamma tänkte att ''nu måste vi avliva henne''. För hon är och var verkligen i väldigt dåligt skick. Hon bara ligger på marken och jamar på nått konstigt sätt. Ett fult stort sår har hon runt halsen som är från det här djuret som förmodligen har skakat om henne rejält.

Så nu måste vi pyssla om våran bebis och tvinga henne äta och dricka. Lätt är det ju inte. Men jag hoppas hon blir bättre av all pencilin hon ska få nu. På tal om det så ska jag gå och få i henne en kur med smärtstillande och antibiotika nu.

Så himla SKÖNT att hon kommer bli frisk igen! THANK YOU JESUS!