lördag 2 juni 2012

Rain

Regnet öser ner och verkar aldrig ta slut, en sån här dag vill man bara mysa ner framför tv:n och äta godis.
Men annars idag har jag somsagt varit på spex övning ca 5 timmar och det gick bra. Blir samma sak imorgon och sen ett 3 timmars långt jobbinformation på de.

Idag är det marathon i Stockholm också. + Läderloppet i Tärnsjö. Tycker verkligen synd om dom som springer i det här vädret :P Själv ska jag köra på ett film-marathon ikväll hade jag tänkt, haha!
Nästa år ska jag seriöst satsa på att springa läderloppet jag å!

fredag 1 juni 2012

Till er läsare

Jag vill bara säga ett stort TACK till alla som läser min blogg och för alla gulliga kommentarer ni skickar! Av alla 1200 kommentarer totalt så har endast nån enstaka kommentar varit en lite mera fräckare än dom andra vilket är helt sjukt bra! Ni är SÅ snälla (a)

Det är så otroligt roligt att den här bloggen utvecklas hela tiden och att flera nya besökare dyker upp lite allt eftersom.

Det var allt jag ville säga, heheh... Ni är helt awesome helt enkelt :) <3


Äntligen JUNI!

Tror jag nyss varit med om årets äckligaste grej! Satt här vid köksbordet med datorn och vips så hoppar katten upp på bordet och sätter sig brevid. Helt plötsligt så får hon kväljningar och kräks upp all mat hon nyss ätit blandat med hårbollar 5 cm ifrån mig! HAHA! Nej men stackarn...
Det var nära att jag kräktes själv när jag skulle torka upp de också, det var alldeles varmt och luktade färsk spya kan man säga ;) Haha, sorry känsliga läsare...


Ikväll skulle jag igentligen åka bort men nej jag skiter i de nu. Har bestämt att ha en kväll för mig själv istället! Är så trött och vill bara chilla ner litegrann...
 Så det får börja med en liten sväng till ica där jag förmodligen köper hem lite fredagsmys, sen ska jag rensa skallen genom att springa en bit och sen duscha lääänge.

För övrigt så känns skolan helt okej nu. Går bara på Måndag nästa vecka och alla ämnen är avklarade.
Just nu känns det som att vi bara får en massa bullar och glass av alla lärare, idag fick vi te.x glasstrutar på 2 lektioner, ja ni fattar grejen... slutet är verkligen nära nu!!! :D

Haha, jag och David för typ tio sekunder sen. David blev ju jättesöt medans jag sitter där och garvar åt han bara xD Ibland måste man sluta bry sig om hur man ser ut och bara bjuda med sig helt enkelt ;)

torsdag 31 maj 2012

Nu blir det inte en lugn sekund!

Nu är det såhär lite småstressigt igen... (okej ganska mycket) men det är inte som det var förut. Mycket av allt som händer är ju trots allt bara för nöjes skull :)
Ungefär såhär kommer mina dagar se ut från och med Fredag!


Fredag: Vanlig skola, bestämma om jag ska sjunga/spela solo på skolavslutningen + ''pianouppdrag''
Ev iväg på kvällen och träffa vänner

Lördag: Spexövning 11:00 till så många timmar som behövs.

Söndag: Spexövning lika som ovan. Sen iväg på jobbinformation kl 17.
Måndag
Tisdag: Bror tar studenten!! Sen efterfest hela eftermiddagen

Onsdag: Spexövning 11:00 - ca 4-5 timmar framåt

Torsdag: STOCKHOLM med alla 9:or! Naturhistoriska muséet, shopping, akvarium grej, & sist GRÖNAN! Hemma runt midnatt om inte senare.

Fredag: Spexövning 11:00 -
Lördag: Spexövning 11:00 -
Söndag Spexövning 11:00
Måndag: Brännboll med lärarna, iväg på lunch, spexövning & sen visa upp för alla 7:or och 8:or När allt detta är klart är det dags för stor rep med skolkören i kyrkan inför avslutningen.

Tisdag: Skolavslutning! Sen på kvällen spex för alla föräldrar & lärare. Sen avslutningsmiddag + disco/fest.



Vad gör man när man har bildbrist? Väljer en random bild bara och berättar vad det är för nått
Jag som liten med min coola képa... höhöhö..

onsdag 30 maj 2012

Den mosade bananen... :D

Det finns ju typ hundratals olika sorters pannkakor nuförtiden. Egentligen så är det ju bara att blanda ihop det man känner för och sen steka de, det kan ju inte annat än att bara bli pannkaka av alltihopa ;)

Nej men nu är det så här att jag har hittat ett jättegott recept hos PT-fia´s blogg på världens enklaste pannkakor/plättar! Allt som behövs är ett par ägg och en banan + lite salt (sen valfritt tillbehör förstås)

Det smakar inte så mycket banan som man tror, smakar mest som vanliga pannkakor fast med en sötare smak. Dom kan användas till både frukost, mellanmål eller varför inte dessert?

Så här gör du:
För 1 port
1. Mosa en banan med en gaffel i en djup tallrik
2. tillsätt 2 ägg + lite salt tillsammans med den mosade bananen
3. Vispa ihop, värm upp plattan med olja och stek!






tisdag 29 maj 2012

I brist på annat att skriva...

Jag har insett att min senaste kyss: var medans jag grät. Jag prataroftast lungt Jag tycker om: spontana saker Jag avskyr när folk: behandlar mig orättvist. Min bästa vän är: ett flertal olika vänner  Kärlek ärallt Den värsta känslan är: när man blir missförstådd och känner sig dömd av andra Den bästa känslan ärnär det känns som att man kan springa 7 mil av lycka Jag kommer alltid att vara: en stark och envis tjej med sjuk humor! I sommarSka jag jobba 1 månad och sen njuta av lovet med mina underbara vänner <3 Sist jag grät varNågra dagar sen När jag vaknar på morgonentrycker jag alltid på snooze flera ggr innan jag går upp Innan jag går och lägger mig: väljer jag kläder till morgondagen  Vad är du rädd för: getingar & humlor Vad är du mest nöjd med hos dig självJag är inte rädd för att säga emot till folk och jag har inte svårt för att säga nej  När skrattade du senastIgår, skratta är en viktig del av livet!! Vem sov du hos sist: Evelina Vem sov hos dig sistJohanna & Maja Vad var du rädd för när du var litenflugor... Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: En stor popstjärna som turnerade världen runt! Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Omöjlig fråga, typ 10829 ggr Värsta smärtan du råkat ut för: Kraftiga IBS skov som gör så ont i magen att jag kräks, usch.  Dold talang: Kan gå på andra sidan av fötterna, har aldrig sett någon annan klarat de ;) Har du piercing eller tatuering: Nej, bara klassiska hål i öronen. Vill ha tatuering i framtiden Sämsta egenskap: Blir ibland svartsjuk av mig Ord du använder för mycket: ''Asså'' ''men''  Vem litar du mest på i hela världen: mig själv.

Klass 9C

Inte många dagar kvar i denna klass längre... Men många minnen har man fått ihop! Några fler kommer det att hinna bli förstås ;) Som grönan nästa vecka!! WOHOO!
Bästa klassen <3

Bilden är lånad från Sebbes fb

söndag 27 maj 2012

Morsdag

Har haft en mysig dag med mamma idag, även förbättrat på brännan ;) haha.. Självklart fick mor min en liten present från mig och David också!
Vi åkte till Björklinge för att besöka mormor & morfar. Så vi fikade lite där och sen gick vi ner mot sjön och vilket underbart väder det var!! Helt vindstilla och inget moln.

Tog mitt första dopp för iår också, (bild) var sisådär 15 grader i vattnet. Jag är ingen badkruka, men jag måste erkänna att det var liiite kallt idag xD Men det stack så där härligt i kroppen och var väldigt uppigande iaf !

Och förresten så har jag världens bästa mamma <3

Frulle
Glasshyllan här hemma ;)

Loreen! Jag älskar dej!!

...Och så blev Loreen vinnaren av eurovision song contest 2012! Tagga eurovision i Sverige nästa år då? :D Jag kunde inte riktigt fatta att hon vann, haha! Det är ju inte varje dag detta händer! :)

Trevligt sällskap hade man också under allt. Jag och några andra vänner hade lite tjejkväll med glass & popcorn :) Spänningen vid poängutdelningen var ju olidlig ! Men sen när Loreen vann då... då dansade vi för fullt och skrek och ja... ni hajar nog hela grejen ;)

HELT UNDERBART, HELT KLART EN VÄRD VINNARE! <3